Barcelonu od prehry v Gdansku zachránil Messi

NETKY.SK • 31 Júl 2013, 11:02 • 2 min
Barcelonu od prehry v Gdansku zachránil Messi

GDANSK - Futbalisti úradujúceho španielskeho majstra FC Barcelona v rámci prípravy na novú sezónu odohrali v utorok prípravný duel v poľskom Gdansku proti tamojšiemu klubu Lechia.

slovakia

left justify in out

Katalánci nastúpili bez viacerých opôr, v základe sa však objavili aj známe mená na čele s Argentínčanom Lionelom Messim a Čiľanom Alexisom Sánchezom. "Blaugranas" držali vo väčšine stretnutia loptu na svojich kopačkách, 8. mužstvo uplynulého ročníka najvyššej poľskej súťaže však hralo s mimoriadnym nasadením a podnikalo nebezpečné protiútoky, pred ktorými museli byť hostia neustále v strehu.

Hráči Gdanska dokonca v zápase dvakrát viedli, remízu a výsledkovú blamáž FCB zachránil gólom v 57. min Lionel Messi. V drese Barcelony absolvoval v druhom polčase premiéru Brazílčan Neymar, ktorému to obrancovia domácich poriadne osladili. "Pre Neymara to bol kolotoč kopancov a strkaníc. Súperi mu dali lekciu s názvom 'Vitaj v európskom futbale'. Lechii sa podarilo remizovať vďaka tvrdej hre a motivácii," napísala španielska Marca. 

Výsledok utorňajšieho prípravného stretnutia vo futbale: 
Lechia Gdansk (Poľ.) - FC Barcelona (Šp.) 2:2 (1:1) 
Góly: 15. Bieniuk, 50. Grzelczak - 26. Sergi Roberto, 57. Messi 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies