Barca deklasovala Valenciu 7:0 a je de facto vo finále Kráľovského pohára

NETKY.SK • 4 Február 2016, 07:35 • 2 min
Barca deklasovala Valenciu 7:0 a je de facto vo finále Kráľovského pohára

MADRID - Futbalisti FC Barcelona deklasovali v stredajšom prvom semifinálovom súboji španielskeho Kráľovského pohára Valenciu 7:0 a de facto si už pred odvetou zaistili postup do finále.

slovakia

left justify in out

Katalánci, ktorí sú obhajcami pohárovej trofeje, zlomili odpor súpera už v prvom polčase. Na rýchle zásahy Luisa Suareza nadviazal po pol hodine hry Lionel Messi a to ešte Neymar pred odchodom do šatní nepremenil jedenástku nariadenú po hrubom faule Mustafiho, ktorý zaň videl červenú kartu. Oslabí hostia po prestávke úplne odišli, duel sa zmenil na exhibíciu, v ktorej excelovali Suarez s Messim. Uruguajský kanonier zaznamenal štyri presné zásahy, Messi sa tešil z hetriku.

 

Odveta, ktorá bude už len formalitou, je na programe v stredu 10. februára vo Valencii. Druhú semifinálovú dvojicu tvoria FC Sevilla - Celta Vigo, ich prvý vzájomný súboj je na programe vo štvrtok.

 

Kráľovský pohár - 1. zápas semifinále:

FC Barcelona - Valencia CF 7:0 (3:0)

Góly: 7., 12., 83. a 88. Suarez, 29., 59. a 74. Messi, ČK: 45.+2 Mustafi (Valencia)

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies