Barbora Švidraňová a Basie Frank Band vystúpia v Bratislave

NETKY.SK • 27 Máj 2015, 09:05 • 2 min
Barbora Švidraňová a Basie Frank Band vystúpia v Bratislave

BRATISLAVA - Slovenská speváčka a herečka Barbora Švidraňová vystúpi v pondelok 1. júna so svojou kapelou Basie Frank Band v bratislavskom klube Music Gallery u Dežmára. Vstupné na koncert je päť eur.

slovakia

left justify in out

Na koncerte odznejú predovšetkým vlastné piesne mladých Žilinčanov. "Budeme hrať hlavne vlastnú tvorbu v zložení spev, gitara, klávesy, saxofón, basa a bicie,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA Švidraňová, po ktorej boku sa na koncerte predstaví i jej brat, gitarista Šimon Švidraň, saxofonista Maroš Libič, na basgitare zahrá Adrián Simonides, klavír zastreší Lukáš Cintula a za bicie si sadne Matej Richtarčík.


Talentovaní hudobníci potešia fanúšikov skladbami ako Mrcha, Foxy líška alebo Len s tebou. "Väčšina našej tvorby je funky a tanečná, ale zahráme aj rockovejšie atmosférické skladby ako Fénix a Nová tvár,“ poznamenala speváčka. "V playliste máme aj anglické skladby Need Your Love, Up To Town a Summerwind a pridáme i dobre známu Rolling To The Deep od Adele v novom elektro-swingovom šate a našu najromantickejšiu pesničku Mandragora, ku ktorej chystáme momentálne aj videoklip,“ dodala Švidraňová. Kapela onedlho plánuje predstaviť svoj prvý singel a taktiež pracuje na debutovom albume, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta na jeseň tohto roka.


Basie Frank Band založila známa herečka spolu so svojím bratom pred viac ako rokom. Ich popová hudba je ovplyvnená najmä prvkami džezu, soulu, r'n'b, funky i rocku. Kapela má na svojom konte viacero slovenských i anglických piesní, ktorých texty píše Švidraňová. Jej brat Šimon sa zas stará o hudobné aranžmány.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies