Balotelli sa nechá zvečniť do sochy z platiny, bronzu a drahých kameňov

NETKY.SK • 27 Február 2013, 16:04 • 2 min
Balotelli sa nechá zvečniť do sochy z platiny, bronzu a drahých kameňov

Balotelli sa nechá zvečniť do sochy z platiny, bronzu a drahých kameňov - Futbal MILÁNO – Útočník AC Miláno, Mario Balotelli, sa chce nechať zvečniť v podobe sochy v životnej veľkosti a tú umiestniť v jeho dome v Brescii. Taliansky reprezentant si sochou

slovakia

left justify in out

imgMILÁNO – Útočník AC Miláno, Mario Balotelli, sa chce nechať zvečniť v podobe sochy v životnej veľkosti a tú umiestniť v jeho dome v Brescii. Taliansky reprezentant si sochou chce nechať zvečniť svoju známu pózu, ktorou oslávil víťazstvo svojho tímu nad Nemeckom v semifinále Euro 2012.
Socha sa tak stane zatiaľ poslednou výstrednosťou, ktorých má extravagantný útočník na konte už neúrekom.

22-ročný futbalista vlastní známe Bentley s maskáčovým náterom a známa je aj príhoda, keď sa po svojom príchode do Anglicka vrátil z nákupov s obrovskou trampolínou a dvoma skútrami Vespa, namiesto domácich potrieb, ktoré chcela jeho matka.

Umelec Livio Scarpella, ktorý sa pustil do práce na soche, pre Il Giornale di Brescia povedal: "Dostal som zákazku, ale s Balotellim som sa naživo nikdy nestretol, takže pracujem s fotografiami. Predložil som rôzne náčrty, ale Mario chcel byť zvečnený v póze po strelenom góle proti Nemecku. Predstavujem si ho ako atléta z antických čias. Socha bude niečo medzi klasickým a pop štýlom, z platiny a bronzu, s očami z drahých kameňov."

Dúfajme, že sa umelec inšpiruje tou správnou fotografiou...



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies