Bale do Madridu za 45 miliónov libier? Real a Tottenham uzavreli dohodu o partnerstve

NETKY.SK • 3 September 2012, 10:42 • 2 min
Bale do Madridu za 45 miliónov libier? Real a Tottenham uzavreli dohodu o partnerstve

Bale do Madridu za 45 miliónov libier? Real a Tottenham uzavreli dohodu o partnerstve - Futbal LONDÝN - Real Madrid je horúcim kandidátom na získanie podpisu Garetha Balea, keď si zabezpečili predkupné právo na £45 miliónového hráča.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Real Madrid je horúcim kandidátom na získanie podpisu Garetha Balea, keď si zabezpečili predkupné právo na £45 miliónového hráča.
Luka Modrič prestúpil do španielskeho veľkoklubu ešte minulý mesiac a vydláždil cestu pre budúce výmeny hráčov medzi Tottenhamom a Realom Madrid, keď sa kluby dohodli na novom "partnerstve". Táto dohoda by podľa Spurs mala priniesť "spoluprácu v záujme hráčov, v oblasti trénovania a osvedčených postupov a obchodné vzťahy".

Napriek tomu, že Bale v júni podpísal novú štvorročnú zmluvu s Tottenhamom, by mohol byť práve on ďalšou hviezdou, ktorá vymení White Hart Lane za San Bernabeu. Ak by sa Tottenhamu nepodarilo kvalifikovať do Ligy majstrov druhú sezónu po sebe, tak nový tréner André Villas-Boas už svoju hviezdu asi ťažko udrží v tíme.

23-ročný Bale priťahoval záujem gigantov európskeho futbalu od tej chvíle, ako v zápase Ligy majstrov proti Interu Miláno (2010/11) vymazal Maicona z ihriska. Okrem Realu majú záujem aj Barcelona a Manchester United. Avšak nové partnerstvo medzi Realom Madrid a Tottenhamom dáva výhodu Mourinhovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies