Bakošova zmluva podľa športového riaditeľa otázkou pár dní

NETKY.SK • 22 Február 2016, 17:03 • 2 min
Bakošova zmluva podľa športového riaditeľa otázkou pár dní

LIBEREC - Športový riaditeľ českého prvoligového Slovana Liberec Jan Nezmar verí, že podpis novej zmluvy s členom širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Marekom Bakošom je na dohľad.

slovakia

left justify in out

"Dúfam, že už je len otázkou pár dní, kým bude mať ´Baky´ predĺžený kontrakt. Je taký profesionál, že svoju úlohu môže na ihrisku plniť ešte niekoľko rokov. O tom, čo vie, sa momentálne vôbec nemusíme baviť. Navyše, je to víťazný typ a osobnosť s veľkým slovom na trávniku i v kabíne, čo je pre naše mladé mužstvo nesmierne dôležité," citoval Nezmara server isport.cz.


Tridsaťdvaročný (nar. 15. apríla 1983) útočník Bakoš, ktorý je aktuálne v Liberci viazaný do leta, v sobotu Slovanu v 18. kole najvyššej českej súťaže prvým kariérnym hetrikom vystrieľal domáci triumf 3:2 nad regionálnym rivalom Baumitom Jablonec. Na tribúne sa objavil transparent "Podpísať Bakoša!" "Kiežby bolo takýchto futbalistov viac. Nemyslím iba výkonnostne, ale aj prístupom. Všetci sa od neho učíme, hráči aj tréneri. Je studnica skúseností, v tomto odvetví z nás všetkých dokázal najviac. Mal tri šance, dal tri góly, to mu musí každý závidieť," pochválil Mareka Bakoša podľa isport.cz tréner Liberca Jindřich Trpišovský.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies