Bakošov návrat do majstrovskej Plzne, fanúšikovia ho stále milujú

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 15:37 • 2 min
Bakošov návrat do majstrovskej Plzne, fanúšikovia ho stále milujú

PLZEŇ - Čerstvý český futbalový šampión FC Viktoria Plzeň získa už čoskoro staronovú posilu. Stane sa ňou Marek Bakoš. Tridsaťtriročný slovenský útočník sa do Plzne vracia po roku a pol, ktorý strávil v FC Slovan Liberec.

slovakia

left justify in out

Pod Ještědom neprišlo pre váhanie zo strany libereckého klubu k predĺženiu zmluvy, ale s Viktoriou sa dohodol na dvojročnom kontrakte, ktorý podľa českého denníku Sport nie je ešte podpísaný.

 

"Fanúšikovia v Plzni ho stále milujú. Páčil sa mi veľmi - charakterom i kvalitou. Čisto víťazný typ a srdciar, ktorý si bez urazenia zastane pozíciu dvanásteho hráča," vyjadril sa nedávno pre MF Dnes na Bakošovu adresu generálny manažér Plzne Adolf Šádek. Marek Bakoš má v českej ligovej súťaži za roky 2009 - 2015 na konte 44 plzenských gólov, za Liberec bol strelecky úspešný zatiaľ 13-krát.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies