Baéz, Boszorád, Tipurič a Čunta s dištancom na jeden zápas

NETKY.SK • 4 December 2015, 16:56 • 2 min
Baéz, Boszorád, Tipurič a Čunta s dištancom na jeden zápas

BRATISLAVA - Za päť napomenutí žltou kartou potrestala disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) nepodmienečným pozastavením výkonu športovej činnosti na jedno súťažné stretnutie od 29. 11. Alda Omara Baéza (Trnava), Martina Boszoráda (Ružomberok), Toniho Tipuriča (Zlaté Moravce) a od 30. novembra 2015 Jakuba Čuntu (Senica). Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ) v novej úradnej správe.

slovakia

left justify in out

Členovia DK SFZ zobrali na vedomie žiadosť hráča FC DAC 1904 Dunajská Streda Andrása Mészárosa, vylúčeného v treťoligovom dueli za hrubé nešportové správanie (kopnutie súpera neprimeranou silou), o zmenu disciplinárneho opatrenia (pozastavenie výkonu športovej činnosti na 3 týždne). "Disciplinárka" podmienečne upustila od výkonu zvyšku trestu (1 týždeň) do 30. júna 2016.


DK SFZ žiada o podrobné písomné stanoviská k hrubému nešportovému správaniu divákov klub FC Spartak Trnava (použitie pyrotechniky a vulgárne pokriky počas stretnutia 18. kola Fortuna ligy na trávniku MŠK Žilina) a opätovne aj klub FC VSS Košice (použitie pyrotechniky počas zápasu 18. kola Doxxbet II. ligy na ihrisku MFK Lokomotíva Zvolen), v oboch prípadoch v termíne do 8. decembra 2015.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies