Babišova reštaurácia s výhľadom na Cannes dostala michelinskú hviezdičku!

NETKY.SK • 25 Február 2014, 06:39 • 2 min
Babišova reštaurácia s výhľadom na Cannes dostala michelinskú hviezdičku!

PRAHA - Reštaurácia Paloma s výhľadom na juhofrancúzske Cannes, ktorú majiteľ, podnikateľ slovenského pôvodu Andrej Babiš, v súčasnosti minister financií ČR, otvoril vlani v júli, sa môže v prestížnom Michelinskom sprievodcovi pochváliť hviezdou.

slovakia

left justify in out

O žalúdky návštevníkov zariadenia sa stará oceňovaný šéfkuchár Nicolas Decherchi, interiér reštaurácie navrhla Babišova žena Monika, píše internetový server iDNES.cz.
      

"Je to super úspech dostať hviezdu tak skoro po otvorení reštaurácie," cituje majiteľove slová iDNES.cz. Andrej Babiš sa ambíciou získať "Michelina" netajil už pri otvorení reštaurácie, do ktorej investoval okolo 2,5 milióna eur.
      

V druhom najprestížnejšom gastronomickom sprievodcovi Gault Millau figuruje Paloma medzi šiestimi najlepšími reštauráciami na Azúrovom pobreží. Podnik dostal meno podľa najmladšej dcéry slávneho španielskeho maliara Pabla Picassa, ktorý žil v idylickom meste Mougins.

  

Michelinský sprievodca vydávaný už viac ako storočie oceňuje reštaurácie vo Francúzsku i v zahraničí maximálne troma hviezdičkami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies