Babička pašovala v invalidnom vozíku tri kilá kokaínu

NETKY.SK • 21 Október 2019, 19:23 • 2 min
Babička pašovala v invalidnom vozíku tri kilá kokaínu

BOGOTA - Prepašovať drogy za hranice neobvyklým spôsobom sa zrejme pokúšala 81-ročná žena. Kolumbijčanka mala vo svojom invalidnom vozíku uschované tri kilogramy kokaínu, a chystala sa odletieť do Španielska. Na letisku sa však prišlo na jej skrýšu, napísal server Mirror.

slovakia

left justify in out

Podľa všetkého kontrola zastavila ženu tesne pred nástupom do lietadla, ktoré malo vyraziť z kolumbijského hlavného mesta Bogoty.

 

Drogy boli ukryté v kovovej konštrukcii invalidného vozíka. Tá zamestnancom letiska prišla zvláštna, a tak sa rozhodli ju preskúmať. Zrejme aj z dôvodu, že dôchodkyňa cestovala úplne sama.

 

 

Žena, ktorej meno je Irene Mesa de Marulanda, poprela, že by mala s drogami niečo spoločné, vyšetrovatelia preto skúmajú aj možnosť, že jej kokaín do vozíka ukryli pašeráci.

 

Podľa kolumbijskej polície by išlo už o štvrtý podobný prípad v tomto roku, kedy bol pre prevoz návykových látok zneužitý starším človekom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies