Alec Baldwin v oficiálnom vyjadrení uviedol, že je nevinný zo zabitia

NETKY.SK • 24 Február 2023, 08:33 • 2 min
Alec Baldwin v oficiálnom vyjadrení uviedol, že je nevinný zo zabitia

LOS ANGELES - Americký herec Alec Baldwin vo štvrtok uviedol, že je nevinný zo zabitia kameramanky Halyne Hutchinsovej, ktorú v októbri 2021 nechtiac zastrelil rekvizitou zbrane počas natáčania filmu Rust.

slovakia

left justify in out

Baldwin sa mal v piatok v tomto prípade po prvý raz postaviť pred súd. Tohto práva sa však vzdal a v oficiálnom vyjadrení uviedol, že je nevinný. Tento herec sa so súdom tiež dohodol na podmienkach, ktoré mu umožnia dokončiť nakrúcanie filmu Rust. Baldwin januári tohto roka dosiahol dohodu v spojitosti so žalobou, ktorú pre protiprávne zabitie podal Hutchinsovej manžel. Prokuratúra v Santa Fe však vzniesla voči nemu (Baldwinovi) a filmovej zbrojárke Hannah Gutierrezovej Reedovej nové obvinenia z neúmyselného zabitia. Baldwin nechtiac zastrelil 42-ročnú Hutchinsovú, keď v októbri 2021 nakrúcali v americkom štáte Nové Mexiko nezávislý film Rust. Baldwin, ktorý je hercom aj producentom tohto filmu, sa najskôr bránil, že spúšť pištole, ktorá mala byť rekvizitou, nestlačil. Americký Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI) však pri skúmaní incidentu dospel k záveru, že sa tak muselo stať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona