B. Radivojevič pokračuje v Nižnekamsku, klub správy o odchode poprel

NETKY.SK • 20 Október 2013, 12:30 • 2 min
B. Radivojevič pokračuje v Nižnekamsku, klub správy o odchode poprel

NIŽNEKAMSK - Bývalý hráč Phoenixu, Philadelphie či Minnesoty prišiel do Nižnekamsku pred začiatkom sezóny zo Spartaka Moskva a za Neftechimik odohral 14 zápasov, v ktorých dosiahol len tri body (2+1).

slovakia

left justify in out

Vedenie klubu KHL Neftechimik Nižnekamsk dementovalo informácie o odchode slovenského hokejistu Branka Radivojeviča. Podľa vyhlásenia uverejneného na oficiálnej stránke klubu nie sú na odchode ani útočníci Sergej Demagin a Michail Anisin.

"Niektoré médiá informovali o odchode hráčov Sergeja Demagina, Branka Radivojeviča a možnom ukončení spolupráce s útočníkom Michailom Anisinom. Tlačové oddelenie Neftechimiku oficiálne prehlasuje, že tieto tvrdenia nie sú pravdivé. Menovaní hokejisti sú aj naďalej v tíme a trénujú so svojimi spoluhráčmi," uvádza sa v správe účastníka KHL.

"Radi by sme informovali médiá, že klub je vždy otvorený dialógu a je pripravený podať ďalšie informácie o živote v ňom. Áno, je pravda, že v poslednom neľahkom období stratili hráči dôveru vo vlastné schopnosti a tím sa prepadol do psychologickej diery. Hráčov to zasiahlo a hľadáme spôsob, ako sa dostať z tejto ťažkej situácie."

Ruské médiá pred pár dňami informovali, že Radivojevičove pôsobenie v Nižnekamsku sa chýli ku koncu. V piatok už chýbal v zostave Neftechimiku v domácom súboji s Lokomotivom Jaroslavľ a neskôr sa objavili aj správy, že o jeho služby sa zaujíma bratislavský Slovan. Akékoľvek rokovania s hráčom však výkonný riaditeľ "belasých" pre KHL Alexej Jaškin poprel.

Bývalý hráč Phoenixu, Philadelphie či Minnesoty prišiel do Nižnekamsku pred začiatkom sezóny zo Spartaka Moskva a za Neftechimik odohral 14 zápasov, v ktorých dosiahol len tri body (2+1). Nižnekamsku sa herne nedarí, v tabuľke Východnej konferencie momentálne figuruje na deviatej priečke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies