Autor profilov hviezd na internete ponížil Kim Kardashian

NETKY.SK • 18 Máj 2012, 06:12 • 2 min
Autor profilov hviezd na internete ponížil Kim Kardashian

Autor profilov hviezd na internete ponížil Kim Kardashian - Celebrity V profile americkej celebrity Kim Kardashian na portáli Internet Movie Database (IMDb) niekto zmenil údaje o jej živote. dajne šlo o Jona C.

slovakia

left justify in out

img

V profile americkej celebrity Kim Kardashian na portáli Internet Movie Database (IMDb) niekto zmenil údaje o jej živote. Údajne šlo o Jona C. Hopwooda, ktorý pre populárnu webstránku napísal už vyše 600 profilov hereckých hviezd. Svoje autorstvo potvrdil aj na Twitteri, nie je však úplne isté, či je to skutočne jeho konto. V texte, ktorý už z IMDb zmizol, hviezdu reality šou Keeping Up with the Kardashians (2007) označil za symbol plytkej americkej kultúry. "Kým niektorí kritici kultúry ju označujú za hlavného maskota zástupu celebrít známych tým, že sú známe, v skutočnosti je spolu s Paris Hilton novým druhom mačičky, ktorá je slávna vďaka zverejneniu erotickej nahrávky a šikovnému zneužitiu nasledovnej publicity," napísal. Na stránke ďalej spomínal výroky hercov Daniela Craiga a Johna Hamma, ktorí Kardashian v minulosti nemilosrdne skritizovali. Profil Hopwood uzavrel so slovami, že sláva založená na podľa neho samotnou Kardashian zverejnenej nahrávke so súkromným sexom je vhodnou metaforou krajiny, kde "sa zdá, že všetko riadia amorálne prostitútky".

Tridsaťjedenročná Kim Kardashian sa spolu so svojou rodinou dostala do povedomia verejnosti vďaka spomínanej reality šou Keeping Up with the Kardashians (2007), no slávnejšia ako jej sestry sa skutočne stala vďaka erotickej nahrávke, o ktorej písal Hopwood. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, so svojimi sestrami Khloé a Kourtney vlastní niekoľko značiek oblečenia, pod svojím menom predáva voňavky a zahrala si v niekoľkých filmoch a seriáloch. Za výkon v snímke Disaster Movie (2008) si vyslúžila nomináciu na Zlatú malinu. Bulvárne týždenníky sa vlani venovali jej veľkolepej svadbe s basketbalistom Krisom Humphriesom a už o 72 dní po nej zas ich rozvodu. Kardashian momentálne chodí s rapperom Kanyem Westom.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies