Attilov Fabriq priostruje! V Bratislave aj s Úškrtom, Cigánikom, či novým Keitom

NETKY.SK • 24 Apríl 2023, 19:00 • 2 min
Attilov Fabriq priostruje! V Bratislave aj s Úškrtom, Cigánikom, či novým Keitom

BRATISLAVA - Organizácia FABRIQ MMA, ktorej riaditeľom je MMA zápasník Attila Végh a raper Patrik „Rytmus“ Vrbovský, oznámila termín v poradí svojho tretieho turnaja. Ten sa uskutoční premiérovo v Bratislave na Junáckej ulici v novej hale Domu Športu už 3. júna.

slovakia

left justify in out

Medzi hlavné ťaháky na fight-card bude rozhodne patriť súboj presláveného finišera Rada Úškrta (7-4). Známa tvár Oktagonu ukončila pri svojich siedmich víťazstvách každého z oponentov v priebehu prvého kola a na konte má dokonca súboj s Marvinom Vettorim, ktorý je aktuálnou trojkou strednej váhy UFC.

 

Súperom slovenského borca bude Arda Adas (11-7) z Nemecka, ktorý v Oktagon MMA odbojoval tri zápasy, pričom stihol poraziť Jana Malacha a sily si zmeral aj s ďalšími veľkými menami organizácie ako sú Rony Paradeiser a Matouš Kohout.

 

Na karte turnaja FABRIQ 3 sa predstaví aj neporazený Belgičan s dagestánskymi koreňmi Magomed Kadimagomedov (4-0), ktorý okrem Romana Paulusa už stihol poraziť aj veterána Oktagonu Michala Konráda. Podľa viacerých šumov, by Belgičan po ďalšom triumfe mohol dostať príležitosť

 

V ďaľšom atraktívnom boji sa stretne bývalý bojovník UFC Eric Spicely (13-8) s majstrom Slovenska v boxe Michalom Plesníkom, ktorý už úspešne presedláva na MMA, čo potvrdil triumfom na Fabriq 1 v novembri, keď v súboji prevalcoval Nikolu Zlateva.

 

V klietke sa znova predstaví aj Tomáš Cigánik, ktorý posledne získal bonus za výkon večera aj napriek prehre s Petrom Gabalom pri jeho druhom profesionálnom vystúpení. Fanúšikov rozhodne poteší aj odveta medzi Denisom Farkašom a Denisom Gondžalom, ktorí si to predtým stihnú rozdať v boxe na Fight Night Challenge 4.

 

V ich prvom súboji v MMA zvíťazil po dominancii Farkaša napokon Gondžala. Borec z Nových Zámkov totiž predviedol nečakanú submisiu, ktorá mu zaručila druhé kariérne víťazstvo v profi. A chýbať by v boji nemal ani spomínaný Michal Konrád, ktorého do boja vyzve sľubný zápasnícky prospekt trnavského Spartakusu Srb Stevan Nikolič.

 

Lístky na turnaj sú k dispozícii už teraz v sieti ticketportal. PPV bude zabezpečovať kvalitná platforma Oktagon.tv! 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies