ATP Rotterdam: Nadal nenastúpi, potrebuje čas na zotavenie

NETKY.SK • 9 Február 2017, 18:52 • 2 min
ATP Rotterdam: Nadal nenastúpi, potrebuje čas na zotavenie

ROTTERDAM - Slovenskému tenistovi Martinovi Kližanovi ubudol ďalší papierovo zásadný konkurent pri budúcotýždňovej obhajobe vlaňajšieho titulu na podujatí ATP World Tour 500 ABN AMRO World Tennis Tournament na tvrdom povrchu v hale v holandskom Rotterdame.

slovakia

left justify in out

Po Švajčiarovi Stanovi Wawrinkovi, ktorý sa v utorok ospravedlnil pre problémy s kolenom, nebude hrať v Rotterdame ani Španiel Rafael Nadal.

 

Tridsaťročný neúspešný finalista nedávneho Australian Open v Melbourne sa odhlásil pre únavu a potrebu odpočinku. Šiesty muž svetového rebríčka ATP vo dvojhre mal byť po odrieknutí Wawrinku turnajovou jednotkou v Rotterdame.

 

"Lekári mi odporučili oddych, aby moje telo dostalo čas na zotavenie, kým sa opäť dostanem do zápasového kolotoča," skonštatoval ľavoruký Malorčan.

 

Riaditeľ budúcotýždňového podujatia Richard Krajicek uviedol, že sa v nadväznosti na tieto storná neúspešne pokúsil získať účasť šampióna z Melbourne Rogera Federera zo Švajčiarska alebo nejakého hráča z Top 5. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies