ATP Peking: Kližan sa prebojoval do osemfinále

NETKY.SK • 30 September 2014, 15:35 • 2 min
ATP Peking: Kližan sa prebojoval do osemfinále

PEKING - Slovenský tenista Martin Kližan úspešne vstúpil do turnaja ATP v Pekingu. V úvodnom kole si v utorok poradil so 122. hráčom svetového rebríčka Argentínčanom Leonardom Mayerom za 2 hodiny 30 minút 7:6 (2), 6:7 (3), 6:4 a postúpil do osemfinále.

slovakia

left justify in out

Kližan v prvom sete za stavu 2:3 prehral svoje podanie, no dokázal nepriaznivý stav otočiť a napokon ho získal pre seba v tajbrejku. V druhom sete mal vydarený vstup, viedol už 4:1, no potom Mayer vyhral tri gemy v rade a set dospel až do tajbrejku, v ktorom mal tentoraz navrch Juhoameričan. V rozhodujúcom treťom sete si obaja hráči držali servis až do deviateho gemu, v ňom Kližan brejkol súpera a následne pri svojom podaní využil druhý mečbal. Slovenský tenista v druhom kole narazí na úspešnejšieho z dvojice Fabio Fognini - Ernests Gulbis.
      
dvojhra - 1. kolo:
Martin KLIŽAN (SR) - Leonardo Mayer (Arg.) 7:6 (2), 6:7 (3), 6:4



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies