ATP Montreal: Nadal po štvorhre úspešný na úvod aj vo dvojhre

NETKY.SK • 13 August 2015, 12:03 • 2 min
ATP Montreal: Nadal po štvorhre úspešný na úvod aj vo dvojhre

MONTREAL - Po úspechu vo štvorhre vstúpil španielsky tenista Rafael Nadal do severoamerického turné na tvrdom povrchu víťazne aj vo dvojhre. Dvadsaťdeväťročný rodák z Manacoru v Montreale na turnaji ATP Masters 1000 zdolal v stredajšom dueli 2. kola Ukrajinca Sergija Stachovského 7:6 (4), 6:3.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že to bol dobrý zápas. Jedinú slabú chvíľku v celom súboji som mal v prvom sete za stavu 5:4 a podával som. Zvyšok bol v poriadku. Podmienky však neboli jednoduché. Fúkal silný protivietor a hráči vtedy nechcú veľmi hrať od základnej čiary, preto som sa snažil tlačiť k sieti," cituje stránka Asociácie tenisových profesionálov (ATP) slová ľavorukého Španiela.


Pre Nadala je podujatie v Kanade prvým od Hamburgu, kde získal svoj prvý tohtoročný titul na európskej antuke. V zápase osemfinálového 3. kola čaká turnajovú sedmičku nenasadený Rus Michail Južnyj, s ktorým má pozitívnu bilanciu 12:4. Nadal v Montreale v minulosti triumfoval trikrát (2005, 2008, 2013), celkovo má z úrovne ATP Masters 1000 na konte rekordných 27 titulov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies