Asaf Avidan vystúpi v Prahe a Budapešti

NETKY.SK • 2 August 2016, 11:16 • 2 min
Asaf Avidan vystúpi v Prahe a Budapešti

PRAHA - Izraelský spevák a skladateľ Asaf Avidan sa v rámci akustického turné Into The Labyrinth predstaví aj v Českej republike a Maďarsku. Tridsaťšesťročný rodák z Jeruzalema vystúpi najprv 18. novembra v pražskej Meet Factory a následne v budapeštianskom Millenáris Teátrum, kde zahrá 21. novembra.

slovakia

left justify in out

Počas koncertnej šnúry, ktorá bude trvať od 8. októbra do 23. novembra, sa predvedie napríklad aj v Monaku, Toulouse, Bruseli, Zürichu, Madride, Barcelone, Ľubľane či poľských mestách Gdansk, Varšava, Štetín a Vroclav.

 

Asaf Avidan na seba upozornil ako frontman formácie Asaf Avidan & The Mojos, s ktorou nahral albumy The Reckoning (2008), Poor Boy / Lucky Man (2009) a Through The Gale (2010). Známejším sa však stal v roku 2012, keď sa jeho hit One Day/Reckoning Song v remixe dídžeja Wankelmuta dostal na čelo singlového rebríčka v 14 krajinách. Po rozpustení The Mojos vydal sólové albumy Different Pulses (2012) a Gold Shadow (2015). Na konte má tiež EP nahrávku Now That You're Leaving (2006) a živák Avidan In A Box (2012).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies