AS Trenčín remizoval na trávniku Omonie Nikózia 1:1

NETKY.SK • 12 Júl 2023, 09:00 • 2 min
AS Trenčín remizoval na trávniku Omonie Nikózia 1:1

NIKÓZIA - Futbalisti AS Trenčín remizovali v prípravnom zápase na trávniku Omonie Nikózia 1:1.

slovakia

left justify in out

Už v druhej minúte stretnutia chyboval Pires, no Vozinha so Stojsavljevičom nebezpečenstvo odvrátili. V 11. min si pripravil streleckú parketu Semedo a jeho pokus s nešťastným tečom Piresa skončil v bráne – 0:1. Po polhodine hry sa nám podarilo vyrovnať. Na pravej strane šestnástky sa uvoľnil Demitra a jeho prihrávku pod seba zúžitkoval Soares – 1:1. v 37. min hlavičkoval sám pred Vozinhom obranca Omonie, no mieril iba do nášho brankára. Na konci polčasu mieril Demitra tesne vedľa.

 

Druhé dejstvo pokračovalo v nastolenom tempe, ale šancí zo začiatku ubudlo. V 65. min sa súper dostal po odrazenej lopte do šance. Vozinha bol na svojom mieste. O chvíľu nato našiel Kmeť pred bránou Bondarenka, avšak jeho hlavičke chýbala potrebná razancia. Následne mieril do stredu brány aktívny Kmeť. 3 minúty pred koncom riadneho hracieho času podbehol dlhú loptu Sláviček, ale svoje zaváhanie stihol napraviť.

Góly: 11. Semedo - 32. Soares



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
TASR, AS Trenčín / Marek Nemček Foto: AS Trenčín
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies