Arsenal chce dotiahnuť obrancu FC Barcelona na Emirates Stadium

NETKY.SK • 13 Január 2012, 19:41 • 2 min
Arsenal chce dotiahnuť obrancu FC Barcelona na Emirates Stadium

Arsenal chce dotiahnuť obrancu FC Barcelona na Emirates Stadium - Futbal LONDÝN - Arsene Wenger je pripravený dotiahnuť hviezdu FC Barcelona, Erica Abidala, v aktuálnom prestupovom termíne. Kanonieri zvažovali svoje možnosti a dnes vydali vyhlásenie, že W

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Arsene Wenger je pripravený dotiahnuť hviezdu FC Barcelona, Erica Abidala, v aktuálnom prestupovom termíne.

Kanonieri zvažovali svoje možnosti a dnes vydali vyhlásenie, že Wenger je ochotný zaplatiť 4.1 milióna libier za 32-ročného obrancu.

Abidal bol túto sezónu konzistentným hráčom v obrannom rade Barcelony, a plnohodnotne plátal diery po Carlesovi Puyolovi a Gerardovi Piquem, ktorí strávili nejaký čas mimo ihriska kvôli zraneniam.

Zdá sa, že rokovania o zmluve medzi hráčom a klubom sú zatiaľ pozastavené, avšak hráč sa môže sám rozhodnúť, kedy bude pre neho vhodná doba na presun do Anglicka.

Abidal, ktorý je v Barcelone niečo ako kultový hrdina, sa rýchlo zotavil po operácii, keď mu vlani v marci odstránili nádor z pečene.

Barcelone v minulej sezóne pomohol vyhrať ďalší európsky pohár, keď vyhrali nad Manchestrom United vo finále Ligy majstrov na Wembley.

Keď sa prestup uskutoční, tak Arsenal môže očakávať ešte niekoľko dobrých rokov od lyonského rodáka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies