Aršavin, Denílson a Squillaci opúšťajú Arsenal

NETKY.SK • 5 Jún 2013, 19:49 • 2 min
Aršavin, Denílson a Squillaci opúšťajú Arsenal

LONDÝN - Anglický futbalový klub Arsenal Londýn v stredu oznámil, že ruský ofenzívny záložník Andrej Aršavin, brazílsky stredopoliar Denílson a francúzsky stopér Sébastien Squillaci opúšťajú "The Gunners".

slovakia

left justify in out

"Všetci traja končia 30. júna, keď im vypršia zmluvy. Radi by sme im poďakovali za odvedené služby a prajeme im všetko dobré do budúcnosti," uviedol londýnsky klub na svojej internetovej stránke.

Tridsaťdvaročný Aršavin prišiel do Arsenalu vo februári 2009 zo Zenitu Petrohrad - v 144 vystúpeniach strelil 31 gólov. V sezóne 2011/2012 sa vrátil do Zenitu, a hoci nedávno skončený ročník odohral znovu pod taktovkou trénera Wengera, nastúpil len na jedenásť duelov. Dvadsaťpäťročný Denílson strávil ostatné dve sezóny na hosťovaní v brazílskom klube Sao Paulo. Tridsaťdvaročný Squillaci prišiel do hlavného mesta Veľkej Británie pred tromi roky zo Sevilly, avšak za Arsenal nastúpil len v 23 zápasoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies