Armstrong čelí žalobe na 12 miliónov dolárov

NETKY.SK • 8 Február 2013, 12:37 • 2 min
Armstrong čelí žalobe na 12 miliónov dolárov

Armstrong čelí žalobe na 12 miliónov dolárov - Ostatné športy Americká spoločnosť SCA Promotions zažalovala bývalého cyklistu Lancea Armstronga na 12 miliónov dolárov za bonusy, ktoré mu vyplatila po triumfoch na Tour de France. SCA Promotions sa s Armstr

slovakia

left justify in out

imgAmerická spoločnosť SCA Promotions zažalovala bývalého cyklistu Lancea Armstronga na 12 miliónov dolárov za bonusy, ktoré mu vyplatila po triumfoch na Tour de France.

SCA Promotions sa s Armstrongom súdila už v roku 2005, no Američan vtedy tvrdil, že nikdy neužíval zakázané látky a spor vyhral. Nedávno sa však priznal k dopingovým obvineniam Americkej antidopingovej agentúry (USADA). Následne mu odobrali všetkých sedem titulov z Tour, dostal doživotný dištanc a tak ho spoločnosť opäť zažalovala.

"Prišiel čas, aby pán Armstrong čelil dôsledkom svojich činov. Priznal sa, že dopoval, priznal, že zastrašoval ľudí a priznal, že klamal," agentúra AP cituje žalobu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies