Argentínsku prezidentku hospitalizovali s infekciou sprevádzanou horúčkou

NETKY.SK • 3 November 2014, 09:22 • 2 min
Argentínsku prezidentku hospitalizovali s infekciou sprevádzanou horúčkou

BUENOS AIRES - Argentínsku prezidentku Cristinu Fernándezovú hospitalizovali v nedeľu v nemocnici v Buenos Aires kvôli infekčnému ochoreniu sprevádzanému horúčkou. S odvolaním sa na miestne zdravotnícke zdroje o tom informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Prezidentkin tím lekárov uviedol, že 61-ročnú štátničku prijali na kliniku Sanatorio Otamendi po tom, čo sa u nej choroba prejavila v nedeľu popoludní. Okrem toho, že išlo o infekčné ochorenie s horúčkou, neboli vo vyhlásení lekárov o prezidentkinom ochorení uvedené ďalšie podrobnosti.

 

Fernándezovú kvária v poslednom období rôzne zdravotné problémy. V júli sa kvôli akútnej infekcii hrdla nezúčastnila na oslavách 198. výročia Dňa nezávislosti svojej krajiny. V januári sa liečila z bolesti bedra a zápalu sedacieho nervu a vlani na jeseň sa podrobila operácii hlavy, pri ktorej jej chirurgovia odstránili z mozgu krvnú zrazeninu. 

 

Štyridsaťdňové obdobie od decembra do januára, v ktorom sa stiahla do ústrania a odmlčala, vyvolalo obavy o jej zdravotný stav.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies