Futbalisti Spartaku Trnava sa pripravujú na turnaj na Malte

NETKY.SK • 10 Január 2024, 09:20 • 2 min
Futbalisti Spartaku Trnava sa pripravujú na turnaj na Malte

TRNAVA - Výprava futbalistov Spartaka Trnava už pristála na Malte, kde strávi najbližšie dva týždne. Najskôr sa Spartak už tradične predstaví na medzinárodnom turnaji Tipsport Malta cup a po jeho skončení si ešte pobyt v lepších klimatických podmienkach predĺži o ďalší týždeň, ktorý vyplní kondičné sústredenie.

slovakia

left justify in out

Z brnenského letiska v pondelok odletel káder aj s dvojicou nováčikov – Krizmanič, Burke. Chýbali však stopér Kóša, ktorého čaká menší chirurgický zákrok a zranení hráči Samuel Štefánik, Martin Rýzek, Kazeem Bolaji. Zdraví sú však Erik Daniel s Lukášom Štetinom, ktorí nedohrali jesennú časť Niké  ligy kvôli natiahnutému zadnému stehennému svalu. 

 

„Po kondičnej stránke sa pomaly dostávajú na svoje limity a čoskoro sa zapoja do úplného tréningového procesu,“ hovorí asistent trénera Tomáš Prisztács, ktorý je na „maltskom sústredení“ už po štvrtýkrát. „Budeme mať možnosť trénovať vo výbornom prostredí, zúčastníme sa na Tipsport Malta cupe, kde sa stretneme s tromi kvalitnými súpermi a už sa nevieme dočkať,“ dodal Prisztács.

Popri zápasoch so Sigmou Olomouc (10. 1. o 20. h), s Austriou Viedeň (13. 1. o 11. h) a Hradcom Králové (15. 1. o 13. h) a najmä po turnaji budú cibriť predovšetkým kondičnú stránku na jarnú časť súťaže. „Určite sa budeme venovať aj kondičnej stránke, ale sme radi, že výsledky testovania, ktoré sme absolvovali ešte na Slovensku, sú v norme. Povenujeme sa aj individuálnym činnostiam podľa jednotlivých hráčskych pozícii,“ uzavrel Prisztács.

 

Na Maltu odleteli – brankári: Takáč, Vantruba, Rusov, hráči v poli: Koštrna, Mikovič, Šulek, Kompan-Breznik, Štetina, Gorosito, Ɖurič, Ujlaky, Bernát, Bainovič, Bukata, Oseni, Procházka, Krizmanič, Zeljkovič, Karhan, Azango, Daniel, Burke, Ofori, Djuričin, Paur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: FC Spartak Trnava, Foto: FC Spartak Trnava
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies