Ani po 100 schôdzkach v 50 štátoch nenašiel mladý Američan tú pravú

NETKY.SK • 3 Október 2023, 07:30 • 2 min
Ani po 100 schôdzkach v 50 štátoch nenašiel mladý Američan tú pravú

Kto hľadá, ten nájde. Toto porekadlo si k srdcu zobral 26-ročný Američan Matthew Wurning, ktorý pátral po svojej vyvolenej partnerke vo všetkých štátoch USA.

slovakia

left justify in out

V každom štáte randil s dvomi dievčatami, no ani po 100 schôdzkach nenašiel svoju nevestu. Horlivý Matthew si počas koronavirového lockdownu stiahol zoznamovaciu aplikáciu Tinder. Všimol si, že môže svoju polohu nastaviť do ľubovoľného štátu na mape. Po zrušení všetkých bezpečnostných opatrení sa rozhodol podniknúť výpravu za svojou spriaznenou dušou.
"Počas lockdownu som sa nudil, preto som si stiahol Tinder. Po virtuálnych schôdzkach s dievčatami z rôznych štátov som sa rozhodol, že to vyskúšam aj v reálnom živote," vyrozprával Matthew pre Caters News. V každom štáte pozval na rande jedno dievča. Prvý pokus mladíkovi z Montany bohužiaľ nevyšiel, preto sa rozhodol absolvovať druhé kolo cesty. "Po druhýkrát som začal v Michigane a skončil na Aljaške. Všade som cestoval autom, okrem Havaja a Aljašky, kam som letel lietadlom. Snažil som sa cestovať čo najefektívnejšie, trvalo to päť mesiacov," opisoval Američan svoju výpravu za pravou láskou. Jednotlivé schôdzky nevyzerali ako klišé nudné večere pri sviečkach. Matthew sa snažil s dievčatami vytvoriť nezabudnuteľné zážitky. Medzi spoločné aktivity zaradil paintball, paddleboarding, parasailing, jazdu na koni, let vo vzdušnom balóne, ale dokonca aj vrtuľníkom. "Je to oveľa lepšie než sedieť proti sebe pri stole a vypytovať sa na osobné otázky. To mi príde skôr ako pracovný pohovor než zábavné vychádzkové rande," konštatoval teraz už expert na randenie. Žiadnu schôdzku nepovažuje Matthew za katastrofálnu, no citové puto, ktoré hľadal, nenašiel. S niektorými dievčatami zostáva stále v kontakte. "S niekoľkými dievčatami som si rozumel, ale bývajú míle ďaleko. Nedá sa vrhnúť do vzťahu po jednom rande, možno by sa raz niekto z nás presťahoval, niečo by z toho mohlo vzniknúť, no teraz som stále slobodný," vysvetľoval. Mladý Američan vníma svoju cestu za láskou ako skvelú skúsenosť. Spoznal veľa nových ľudí a všímal si aj ich odlišné správanie naprieč štátmi. Naučil sa lepšie nadväzovať vzťahy s dievčatami a dúfa, že z toho v budúcnosti veľa vyťaží. "Moja rada pre ostatných mužov je jednoduchá - buďte sami sebou. Dievčatá sa chcú vedľa vás cítiť pohodlne a v bezpečí, aby mohli byť samy sebou. Keď sa vám páči nejaké dievča, choďte za ňou so sebavedomím," poradil na záver neúnavný hľadač lásky Matthew Wurning.

viac info nájdete na instagramovom profile



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies