Deti z Bosny a Hercegoviny takto prekvapili slovenskí vojaci

NETKY.SK • 1 December 2020, 8:20 • 2 min
Deti z Bosny a Hercegoviny takto prekvapili slovenskí vojaci

Naši zástupcovia Ozbrojených síl SR, ktorí pôsobia v tejto balkánskej krajine, sa rozhodli pre takéto milé gesto. Aj vďaka nemu budú mať deti krajšie Vianoce.

slovakia

left justify in out

Potešil sa z toho aj šéf slovenského rezortu obrany Jaroslav Naď, ktorý sa tým pochválil na sociálnej sieti. „Slovenskí vojaci pôsobiaci v operácii EUFOR ALTHEA v Bosne a Hercegovine obdarovali deti v materskej škole v obci Čajniče,“ napísal nominant vládnej strany OĽaNO na poste ministra obrany a dodal, že v balíčkoch boli predovšetkým hračky, ale aj prikrývky či knihy.

 

„Je nám veľkým potešením, že sme boli dnes tu a mohli odovzdať tieto dary deťom z Čajniče. Hlavne ako ocenenie spolupráce zo strany Čajničanov, ale aj preto, že slovenskí vojaci na LOT Foča sú taktiež rodičmi a tešia sa z úsmevov detí,“ citoval Naď slová veliteľa LOT Foča Vladimíra Šatku a poďakoval sa vojakom, že urobili toto pekné gesto.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona