Anglický fanúšik chýbal na domácom zápase prvýkrát po 37 rokoch

NETKY.SK • 19 Október 2013, 18:00 • 2 min
Anglický fanúšik chýbal na domácom zápase prvýkrát po 37 rokoch

LONDÝN - Päťdesiatšesťročný Abbot si naposledy nechal ujsť domáce stretnutie v marci 1976.

slovakia

left justify in out

Treťoligový anglický futbalový klub Wolverhampton Wanderers sa môže pochváliť azda najvernejším priaznivcom, akého kedy mal.

Fanúšik Peter Abbott nevynechal ani jeden z domácich zápasov tímu za posledných 37 rokov. V sobotu však svoju úctyhodnú šnúru prerušil, keďže na tento deň si naplánovala svadbu jeho nevlastná dcéra Sarah.

Päťdesiatšesťročný Abbot si naposledy nechal ujsť domáce stretnutie v marci 1976 proti Tottenhamu Hotspur. Odvtedy videl už 1902 zápasov. Nevadí mu ani fakt, že žije v Ipswichi a kvôli spiatočnej ceste do Wolverhamptonu musí absolvovať 530 kilometrov. Tentokrát sa ale sobotňajšie stretnutie League One medzi Wolverhamptonom a Coventry po veľmi dlhej dobe uskutočnilo za jeho neprítomnosti.

"Rozmýšľal som veľmi dlho, ako to vyriešiť. No nedá sa nič robiť. Nevadí, všetko sa raz musí skončiť a ja som rád, že budem na svadbe mojej Sarah," uviedol verný fanúšik pre britské médiá.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies