Anglickí priaznivci zaspievajú francúzsku štátnu hymnu

NETKY.SK • 16 November 2015, 13:26 • 2 min
Anglickí priaznivci zaspievajú francúzsku štátnu hymnu

LONDÝN - Medzištátne prípravné stretnutie medzi futbalovými reprezentáciami domáceho Anglicka a Francúzska sa napriek prvotným predpokladom odohrá v utorok večer od 21.00 h SEČ. Francúzske periodikum L´Equipe po piatkových teroristických útokoch v Paríži tvrdilo, že spomenutý zápas preložia na iný termín. Angličania si pre hostí pripravili gesto spolupatričnosti.

slovakia

left justify in out

Na veľkoplošnej obrazovke londýnskeho štadióna Wembley, kde sa duel uskutoční, zobrazia slová francúzskej štátne hymny “La Marseillaise”, čo umožní domácim fanúšikom zaspievať ju spoločne s francúzskymi. Rovnako hráči Anglicka vzdajú hold obetiam piatkových parížskych udalostí. Na predzápasovej tlačovej besede prezradia, ako presne to urobia. Ikonický oblúk vypínajúci sa nad Wembley bude počas stretnutia svietiť vo farbách francúzskej vlajky, takisto aj veľkoplošná obrazovka.

 

Zverenci Didera Deschampsa nabrali smer Londýn v pondelok ráno. Informácie pochádzajú z webov The Independent a Francúzskej futbalovej federácie (FFF).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies