Anglické kráľovstvo príjme do svojho tímu nového kolegu

NETKY.SK • 26 Júl 2017, 18:37 • 2 min
Anglické kráľovstvo príjme do svojho tímu nového kolegu

LONDÝN - Princ William, princ Harry a vojvodkyňa Catherine hľadajú vyššiu komunikačnú službu, ktorá môže "reagovať a proaktívne zvládnuť každodenné spravodajstvo do médií", hlavne o práci Royal Foundation (Kráľovská nadácia).

slovakia

left justify in out

V pracovnej inzercii zverejnenej na LinkedIn napísali: "Požadujeme vyššiu komunikačnú službu, aby sme podporili prácu Vojvodu a vojvodkyne z Cambridge a princ Harryho z Walesu s osobitným zameraním na činnosť ich Kráľovskej nadácie."

 

"Zamestnanec na tejto pracovnej pozícii bude reagovať aktívne a proaktívne na to, aby spravoval každodenný spravodajský tok médií, čím zabezpečí, aby boli informácie presne a pozitívne hlásené a prijaté divákmi prostredníctvom tradičných - tlačených, digitálnych a sociálnych médií." A kráľovské trio hľadá niekoho, kto má "rozsiahle skúsenosti" v médiách a má "integritu a dobrý úsudok".

 

Inzercia pokračuje: "Úspešný kandidát bude zohrávať kľúčovú úlohu pri príprave a realizácii komunikačnej stratégie pre Kráľovskú nadáciu a tvorbe či poskytovaní kreatívnych komunikačných kampaní, ktoré sa ujali vedenia komunikačných plánov Kráľovskej nadácie a plnenia záväzkov, tiež bude úzko spolupracovať s tajomníkom komunikácie nadácie a generálnym riaditeľom nadácie."

 

Žiadatelia musia mať rozsiahle skúsenosti v marketingovej, mediálnej alebo PR kancelárii s príslušným titulom (alebo rovnocennou kvalifikáciou) av ideálnom prípade majú skúsenosti s prácou v charitatívnom sektore. Schopnosť prijímať rozhodnutia s použitím integrity a úsudku, pričom je opatrná, Je tiež nevyhnutným predpokladom pre prácu, rovnako ako schopnosť spracovávať citlivé informácie s taktnosťou a diskrétnosťou za každých okolností.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona