Angličania remizovali s Brazílou 2:2, Hodgson: Zaslúžili sme si víťazstvo

NETKY.SK • 3 Jún 2013, 12:38 • 2 min
Angličania remizovali s Brazílou 2:2, Hodgson: Zaslúžili sme si víťazstvo

RIO DE JANEIRO - Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson bol veľmi smutný, že jeho zverenci neudržali náskok v nedeľňajšom medzištátnom prípravnom zápase na Maracane s domácimi Brazílčanmi.

slovakia

left justify in out

Hráči európskeho tímu viedli nad päťnásobnými majstrami sveta 2:1, ale sedem minút pred koncom riadneho hracieho času vyrovnal stredopoliar Corinthians Paulinho. "Albión" nenadviazal na svoj predchádzajúci úspech v Brazílii, ešte v roku 1984, keď tiež v Riu de Janeiro vyhral 2:0

"Niektoré remízy možno označiť za víťazstvá, iné nerozhodné výsledky sú ako prehry. V druhom polčase sme hrali excelentne a zaslúžili sme si zvíťaziť," komentoval Hodgson nedeľňajší súboj na zrekonštruovanej Maracane. Angličania zdolali Brazílčanov aj v dosiaľ poslednom vzájomnom dueli vo februári tohto roka vo Wembley. "Kanárici" dosiahli len jedno víťazstvo z ostatných šiestich stretnutí. Luiz Felipe Scolari má po opätovnom prevzatí národného tímu z lanského novembra so svojimi zverencami vzhľadom na zvučné meno futbalovej školy príšernú bilanciu 1 - 4 - 1. Brazília pod jeho vedením klesla až na 19. miesto v rebríčku Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA). 

Napriek tomu, že pre nedostatočnú bezpečnosť hrozilo zrušenie nedeľňajšieho duelu, na Maracane sledovalo zápas 66-tisíc divákov.

Brazília - Anglicko 2:2 (0:0)
Góly: 57. Fred, 83. Paulinho - 68. Oxlade-Chamberlain, 79. Rooney



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies