Angelina Jolie je podozrivá z incestu

NETKY.SK • 9 Apríl 2017, 10:10 • 2 min
Angelina Jolie je podozrivá z incestu

CORRENSE - Niekto ju miluje, iný nenávidí. Reč je o Angeline Jolie. Je pravda, že je pre väčšinu ľudí dosť divná a môže si za to sama ako sa správa. Teraz je však podozrivá z niečoho oveľa závažnejšieho.

slovakia

left justify in out

Angelina Jolie bola vždy pre väčšinu ľudí divná, ale posledné informácie z amerických médií prinášajú snáď najbizarnejšie informácie vôbec. Herečka sa mala s manželom rozhádať kvôli svojmu bratovi Jamesovi, ktorý s rodinou takmer býval.

 

Angelina sa nikdy netajila s tým, že k nemu má blízko. V roku 2000 vypukol škandál, keď mu na odovzdávaní Oscarov dala bozk viac ako sesterský.

 

Herečka vždy rada vystrájala. Či už to bola jej závislosť na drogách alebo šialené manželstvo s Billym Bobom Thorton, vždy na nej bolo niečo zle. Okrem iného to bol jej príliš úzky vzťah s bratom Jamesom.

 

obrazok

 

Zdroj z ich okolia uviedol, že James s rodinou prakticky býval a Brad toho už mal dosť. Už nemohol znášať až príliš blízky vzťah Angeliny a jej brata. Posilnený alkoholom dal údajne Angeline ultimátum typu buď ja, alebo on. Na to konto sa strhla hádka medzi ním a synom Maddoxom, ktorý matku vehementne bránil.

 

Neskôr ho Angelina označila za násilníka a alkoholika.

 

Angelina s Bradom sa svojou blízkosťou nikdy netajili, a dokonca sa niekoľkokrát bozkávali na verejnosti. Rôzne zdroje uvádzajú, že k sebe majú bližšie ako blízko a udržujú incestný vzťah.

 

Pravdou je, že u Angeliny je asi všetko možné. Keď je to pravda nečudujeme sa, že manželstvo s Bradom skončilo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies