Anelka sa vrátil na Britské ostrovy, dohodol sa s WBA

NETKY.SK • 5 Júl 2013, 09:09 • 2 min
Anelka sa vrátil na Britské ostrovy, dohodol sa s WBA

LONDÝN - Francúzsky futbalový útočník Nicolas Anelka sa vracia na Britské ostrovy. Tridsaťštyriročný zakončovateľ sa dohodol na ročnom pôsobení v klube West Bromwich Albion.

slovakia

left justify in out

„Dotiahli sme s Anelkom podpis ročnej zmluvy s opciou aj na ďalší rok,“ uviedol WBA na svojom konte na Twitteri.

The Baggies sú pre Anelku šiestym klubom v Premier League, za ktorý bude nastupovať. V minulosti si Francúz obliekal aj dresy Arsenalu Londýn, Manchestru City, Boltonu, Chelsea a krátko hosťoval aj v Liverpoole. Pred rokom sa dohodol na pôsobení s čínskym Šanghajom, ročník napokon dohral v Juventuse Turín. Počas kariéry nastúpil aj za Paríž St. Germain, Real Madrid a Fenerbahce Istanbul. Vo francúzskej reprezentácii odohral 69 stretnutí, v ktorých dal štrnásť gólov. Od MS 2010 však v národnom tíme Les Bleus chýbal. 

„Angažovanie Nicolasa je pre každého v klube veľkou vecou. V poslednom ročníku nám chýbal typický zakončovateľ. Prinesie do tímu ďalšiu kvalitu. V minulosti som s ním spolupracoval v Chelsea, mal skvelú pracovnú morálku,“ povedal tréner West Bromwichu Steve Clarke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies