Andrej Danko: Omámený neznamená opitý

NETKY.SK • 14 Máj 2019, 20:39 • 2 min
Andrej Danko: Omámený neznamená opitý

BRATISLAVA - Predseda parlamentu a Slovenskej národnej strany (SNS) Andrej Danko na dnešnom brífingu poprel, že dnes vypil akúkoľvek kvapku alkoholu s tým, že v pondelok mal pracovné stretnutie s predsedom cyperského parlamentu Demetrisom Syllourisom.

slovakia

left justify in out

„Dnes som už od rána na nohách. Pokiaľ viete, mal som ťažkú operáciu. Nemám tretinu žalúdka a ťažko znášam, keď mám večer veľa jedla a dám si trošku vína," uviedol.

Danko v dnešnej relácii rádia Expres Braňo Závodský Naživo povedal, že je "omámený". Povedal to hneď na úvod relácie, keď sa ho moderátor pýtal na jeho poslednú cestu do Moskvy.

 

„Trošku som omámený, lebo som zapíjal večer smútok po tom hokeji," povedal Danko. Predseda SNS na dnešnom brífingu uviedol, že omámený neznamená opitý.

 

„Vychádza to aj z môjho zdravotného stavu. Viedol som schôdzu národnej rady a teraz ma tiež čaká vedenie schôdze," vysvetlil šéf parlamentu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies