András Mészáros po debute: Obrovský zážitok

NETKY.SK • 28 Október 2015, 13:51 • 2 min
András Mészáros po debute: Obrovský zážitok

DUNAJSKÁ STREDA - Futbalový útočník András Mészáros absolvoval v drese Dunajskej Stredy v sobotu na ihrisku Slovana Bratislava (0:1) debut v najvyššej slovenskej súťaži.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročný odchovanec dunajskostredského futbalu (nar. 29. marca 1996) vybehol na trávnik v 74. min súboja, keď vystriedal Francúza Yvesa Simona Pamboua. Mészáros prišiel do Dunajskej Stredy ako 17-ročný z Komárna, o tom, že nastúpi proti Slovanu, sa dozvedel tesne pred príchodom na ihrisko.

 

"V druhom polčase som sa rozcvičoval, keď si ma približne v 70. minúte zavolal tréner. Poslal ma na ihrisko s tým, aby som podporoval útok a pokúsil sa streliť gól. Myslím si, že na premiéru to bolo celkom dobré. Škoda len, že sme nezískali aspoň bod, pretože sme na to mali. Viackrát som si pozrel záznam Michalíkovho gólu a nevidel som tam ofsajd. Myslím si, že to bol regulárny gól," povedal Mészáros k momentu z 87. min, keď po spätnej prihrávke Ambana Kwina skóroval Ľubomír Michalík.

 

András Mészáros je prvým odchovancom Dunajskej Stredy od príchodu nového majiteľa Oszkára Világiho, ktorý v ligovom stretnutí nastúpil za DAC. Pred ním bol posledným debutantom z vlastnej liahne Michal Hrazdílek - ten si zahral 15 minút pri bezgólovej remíze v Nitre v záverečnom jesennom kole sezóny 2013/2014. "Mal som veľkú radosť, že som si debut odkrútil práve proti Slovanu a na jeho štadióne. Pre mňa bolo obrovským zážitkom nastúpiť proti reprezentantom ako Saláta či Priskin. Ale najviac som si užíval povzbudzovanie našich fanúšikov, tí boli úplne fantastickí. Debut je extra motiváciou do tréningov, rád by som zbieral ďalšie štarty a časom sa dostal možno aj do základnej zostavy," dodal Mészáros. Informácie pochádzajú z oficiálnej stránky FC DAC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies