Anastasiadis sa vrátil na post trénera PAOK Solún po 10 rokoch

NETKY.SK • 19 Máj 2014, 16:31 • 2 min
Anastasiadis sa vrátil na post trénera PAOK Solún po 10 rokoch

SOLÚN - Grécky futbalový klub PAOK Solún vymenoval na post trénera Angelosa Anastasiadisa. Podľa agentúry AP sa kouč s vedením gréckeho vicemajstra, v ktorom pôsobí slovenský reprezentačný stredopoliar Miroslav Stoch, dohodol na dvojročnej zmluve.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatjedenročný Anastasiadis je bývalý hráčom PAOK, ako tréner ho viedol pred 10 rokmi. má silnú podporu od majiteľa Ivana Savvidisa. Na poste nahradí Holanďana Huuba Stevensa, ktorého po predčasnom konci dočasne zastupoval Giorgos Giorgiadis.
     

PAOK skončil v gréckej lige druhý za majstrovským Olympiakosom, ale stratil miestenku do Ligy majstrov 2014/2015 v gréckej baráži. Nedarilo sa mu ani v vo finále národného pohára, v ktorom prehral s Panathinaikosom Atény. Anastasiadis v minulosti viedol viaceré grécke kluby, ako aj reprezentáciu Cypru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies