Amerika v Česku! Cestujúci strieľal po autobuse

NETKY.SK • 27 September 2017, 14:00 • 2 min
Amerika v Česku! Cestujúci strieľal po autobuse

PRAHA – Vodič autobusu mestskej hromadnej dopravy na včerajší incident len tak ľahko nezabudne! Podvečer sa stal obeťou cestujúceho, ktorý mu dal pocítiť svoj hnev. Vodič ho totiž odmietol zviezť so psom, ktorý nemal náhubok.

slovakia

left justify in out

Používanie náhubku pri cestovaní verejnou dopravou je podmienkou a všeobecne známym pravidlom. Konflikt medzi vodičom sa stal krátko pred ôsmou hodinou večer. „Vodič nenechal nastúpiť do autobusu muža, ktorého pes nemal náhubok. Následne došlo k poškodeniu dverí autobusu,“ uviedol hovorca polície Jan Daněk.

 

Podľa dostupných informácií okoloidúcich a svedkov incidentu, muž z miesta činu ušiel akonáhle vystrelil na dopravný prostriedok. Pražská polícia túto informáciu ešte nepotvrdila, no známky poškodenia na dverách, hovoria za všetko. Krátko po streľbe sa policajným zložkám podarilo muža zadržať a previezť na policajnú stanicu, kde sa podrobuje vyšetrovaniu.

 

Včerajšia streľba sa stala na zastávke Prvomájová v Prahe-Radotín. Počas incidentu bolo v autobuse 15 ľudí, našťastie nebol nikto zranený. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies