Americký raper Lil Yachty odspieval 6x za sebou svoj virálny hit "Poland" na koncerte v Poľsku

NETKY.SK • 5 Júl 2023, 11:30 • 2 min
Americký raper Lil Yachty odspieval 6x za sebou svoj virálny hit "Poland" na koncerte v Poľsku

VARŠAVA - Americký raper, spevák a skladateľ Lil Yachty, známy aj pod pseudonymom "Lil Boat" mal nedávno očakávaný koncert v Poľsku. Pýtate sa, že prečo očakávaný koncert práve v tejto krajine? Jednoducho kvôli jeho virálnemu hitu "Poland", v preklade Poľsko.

slovakia

left justify in out

V októbri 2022, sa snippet skladby "Poland" od Lil Yachtyho dostal na internet a stal sa virálnym hitom, spolu so slávnymi menami ako Drake, Steve Lacy a Offset, ktorí ho spievali v príspevkoch na ich sociálnych sieťach. Neskôr v ten mesiac ho napokon vydal a stala sa z neho jedna z jeho najznámejších piesní.

 

V nedeľu (2. júla) uverejnil umelec krátky klip jeho vystúpenia v Poľsku. Vizuál zobrazuje jeho, ako šesťkrát za sebou odspieval hit "Poland", kde sa dav stále viac a viac rozvášňuje. Pozrite si to nižšie.

Lil Yachty bol tento rok vcelku zaneprázdnený. V januári vydal svoj psychedelický alternatívny projekt s názvom "Let's Start Here". V marci vystúpil na festivale Rolling Loud v Kalifornii, kde priniesol mnoho nových skladieb naživo. Neskôr v ten mesiac bol jednou zo slávnych osobností obvinených spoločnosťou SEC za nelegálnu reklamu, spolu s Ne-Yo, Akonom a Lindsay Lohan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
The Fader, Collider / Marek Nemček Foto: Pitchfork
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies