Americká kapela Gwar plánuje vydať na jeseň nový album

NETKY.SK • 17 Jún 2017, 13:03 • 2 min
Americká kapela Gwar plánuje vydať na jeseň nový album

BRATISLAVA - Americká kapela Gwar plánuje vydať na jeseň nový album. Štúdiovka dostala názov The Blood Of Gods a na trh ju uvedie vydavateľstvo Metal Blade Records.

slovakia

left justify in out

Presný dátum vydania ani tracklist zatiaľ nie sú známe. Pôjde o prvý album, na ktorom sa hlavného spevu zhostil Blöthar, vlastným menom Michael Bishop. Skupina plánuje ponúknuť v najbližších týždňoch aj prvú ochutnávku z albumu.

Gwar vznikli v roku 1984. Kapela, známa aj vďaka strašidelným kostýmom, vydala prvý album Hell-O v septembri 1988. Doteraz vydali 13 štúdioviek, pričom tú zatiaľ poslednú s názvom Battle Maximus uviedli na trh v septembri 2013. Okrem toho majú na konte EP nahrávky The Road Behind (1992) a Krak Down (1994), dve kompilácie, dva živáky a single ako napríklad Sick Of You, The New Plague, If I Could Be That, Sammy, Mary Anne, Lost God či War Is All We Know. Gwar dva razy nominovali na prestížnu cenu Grammy. Spevák kapely Dave Brockie alias Oderus Urungus zomrel 23. marca 2014 na predávkovanie heroínom. Dožil sa 50 rokov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies