Albert Rusnák ml. chce zostať v Cambuure

NETKY.SK • 3 November 2014, 17:34 • 2 min
Albert Rusnák ml. chce zostať v Cambuure

AMSTERDAM - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Albert Rusnák ml. by sa nebránil zotrvaniu v holandskom prvoligovom klube SC Cambuur Leeuwarden, kde je ako kmeňový hráč anglického Manchestru City od leta na hosťovaní do decembra 2014.

slovakia

left justify in out

"Rozmýšľam a zamýšľam sa nad mojou budúcnosťou. Snažím sa síce sústrediť na futbal, je však pre mňa dosť frustrujúce, keď neviem, čo bude so mnou v januári," citovali holandské médiá slová 20-ročného ofenzívneho stredopoliara (nar. 7. júla 1994), ktorý ďalej poznamenal: "V Cambuure chcem zostať minimálne do konca tejto sezóny, čakám na odpoveď z Manchestru. Zástupcovia oboch klubov by mali o mne viesť rozhovory."

 

Odchovancovi košického futbalu sa v "krajine tulipánov" darí, v nedeľu sa Albert Rusnák ml. pričinil gólom o nerozhodný výsledok 1:1 na trávniku v Tilburgu proti mužstvu Willem II v stretnutí 11. kola najvyššej holandskej súťaže. Tím SC Cambuur figuruje v Eredivisie v súčasnosti na 5. mieste so 17 bodmi, na lídra PSV Eindhoven má desaťbodový odstup. Talentovaný mládežnícky reprezentant A. Rusnák ml. hosťoval z Manchestru City v úvode uplynulého ročníka 2013/2014 v Oldhame, neskôr si ho na mesiac "požičal" ďalší anglický tím Birmingham City. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies