Aký remienok zvoliť pre dámske náramkové hodinky?

NETKY.SK • 15 August 2023, 09:20 • 2 min
Aký remienok zvoliť pre dámske náramkové hodinky?

Kožený vs. kovový, ktorý remienok je ten pravý? Rovnako, ako je tomu pri výbere rôznych iných módnych doplnkov, aj tu zohráva veľkú rolu životný štýl ich nositeľa, a teda aj nároky z hľadiska funkčnosti a štýlu náramkových hodiniek. Zistite, ktorá z týchto dvoch možností je pre vás lepšou voľbou.

slovakia

left justify in out

Kožený remienok na hodinky


Kožené remienky, rovnako tak aj tie nylonové či gumové, dodávajú dámskym náramkovým hodinkám ležérnejší vzhľad. Vyznačujú sa nadčasovou príťažlivosťou a všestranným využitím. Vďaka ľahkému a mäkkému materiálu sú vhodné na každodenné nosenie, no v kombinácii s dobre zvoleným puzdrom a jemným ciferníkom aj na formálnejšie udalosti - pozrite si napríklad ponuku hodiniek Vostok s elegantným koženým remienkom s klasickým zapínaním.

Tento remienok zároveň ponúka možnosť, ako vytvoriť sofistikovaný a zjednotený outfit - s koženým remienkom v rôznych farebných prevedeniach môžete kombinovať aj ďalšie doplnky, ako sú napríklad opasky, dámske kabelky alebo lodičky.

Pri tomto type by ste nemali zabúdať, že o kožu je potrebné sa starať. Pri nesprávnej starostlivosti a pravidelnom vystavovaní sa rôznym klimatickým zmenám môže remienok z kože časom praskať a strácať svoju elasticitu. Vyvarovať by ste sa mali tiež kontaktu s vodou a hodinky si v takomto prípade radšej zložiť z ruky.

 

Kovový remienok na hodinky


Luxusnejší a elegantnejší vzhľad dosiahnete s kovovými ramienkami, resp. náramkami. Práve ženy častokrát siahajú po tejto možnosti, vďaka ktorej náramkové hodinky vystupujú viac v úlohe šperku.

 

Obľúbené sú remienky pozlátené klasickým žltým zlatom, ružovým zlatom, ale aj strieborné modely. Atraktívnou kombináciou je potom napríklad strieborný remienok, puzdro a perleťový ciferník.

Takýto remienok môžete okrem iného prispôsobiť veľkosti zápästia aj pridaním alebo odobratím niekoľkých článkov. Aj napriek tomu, že kov je náchylnejší na škrabance, tie drobné je možné pri kvalitných modeloch, ako sú napríklad hodinky značky Seiko, vyleštiť.

Dobrou voľbou sú aj v prípade formálnych spoločenských udalostí, no dojem s nimi urobíte aj na pracovných stretnutiach či rande. Nie je vylúčené ani ich nosenie na každodenné aktivity, avšak niektoré náramkové hodinky s kovových remienkom sa môžu zdať pri dlhodobom nosení na zápästí ťažké.


Objavte kompromis

 

Ak sa neviete rozhodnúť, ktorý typ je viac vhodný vzhľadom na váš životný štýl, pracovné prostredie či osobný štýl obliekania, siahnite po hodinkách s vymeniteľným remienkom. Ide o jednoduchý spôsob, ako zmeniť dizajn svojich hodiniek a prispôsobiť ho aktuálnym potrebám rýchlo a bezproblémovo, za pomoci rýchloupínacieho systému. 

   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies