AKTUALIZOVANÉ Polícia preveruje bombovú hrozbu v bratislavskej Petržalke

NETKY.SK • 8 Jún 2017, 15:57 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ Polícia preveruje bombovú hrozbu v bratislavskej Petržalke

BRATISLAVA - Polícia v Bratislave preveruje oznámenie o umiestnení výbušného systému v Petržalke. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

V  súvislosti s dnes prijatým oznámením o uložení výbušného systému policajti vykonali potrebné opatrenia, priestor a okolie pobočiek jednej z bánk v Mestskej

časti Bratislava - Petržalka prehľadal pyrotechnik so psom vycvičeným na vyhľadávanie výbušnín. Pyrotechnické prehliadky boli ukončené s negatívnym výsledkom.

 

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy.

 

Podľa jej slov polícia dnes krátko pred 13.30 h prijala na linke 158 oznámenie o údajnom umiestnení výbušného systému v pobočke jednej z bánk v mestskej časti Bratislava – Petržalka.

 

"Nakoľko oznamovateľ presne nešpecifikoval adresu, policajti v súčasnosti vykonávajú na všetkých pobočkách tejto banky so sídlom v Petržalke, a to v obchodnom centre na Einsteinovej ulici, obchodnom centre na Panónskej ulici, Tupolevovej a Černyševského ulici, všetky potrebné opatrenia za účelom ochrany života, zdravia a majetku občanov," uviedla Mihalíková.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies