Aký bude pohreb Milana Lasicu?

NETKY.SK • 21 Júl 2021, 06:30 • 2 min
Aký bude pohreb Milana Lasicu?

BRATISLAVA - Posledná rozlúčka s Milanom Lasicom nebude konať so štátnymi poctami, ale len ako obrad v úzkom kruhu najbližších. Tak si to želá jeho rodina.

slovakia

left justify in out

Pre portál SME túto informáciu potvrdil výkonný riaditeľ Štúdia L+S a Lasicov dlhoročný spolupracovník Pavol Danišovič. "Rodina sa rozhodla tak, že sa to má konať v absolútne najužšom kruhu, a to treba rešpektovať," povedal. Presné detaily pohrebu však známe nie sú.

 

img

 

Súvisiaci článok: AKTUALIZÁCIA: Očitý svedok o úmrtí Milana Lasicu! Na udalosť reagovali aj známe tváre

 

Danišovič povedal, že domovské divadlo Milana Lasicu urobí na jeho počesť spomienkový program. "To však až po lete, pretože mnohí ľudia, ktorých by rodina chcela pozvať, sú teraz rozcestovaní. A otázka je, ako to bude vyzerať s pandémiou a opatreniami," dodal.

 

Prečítajte si: Maestro Lasica opustil tento svet rýchlo a nečakane. Deň pred tragickou udalosťou ešte večeral s priateľmi

 

Danišovič potvrdil hneď v pondelok, že divadlo je pripravené podieľať sa na rozlúčke s Milanom Lasicom. V utorok zriadilo pred svojím vstupom pietne miesto s kondolenčnou knihou.

 

Milan Lasica zomrel v nedeľu večer počas vystúpenia s orchestrom Bratislava Hot Serenaders.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies