Budúcnosť Martina Škrteľa na klubovej úrovni je nejasná

NETKY.SK • 3 Jún 2019, 14:52 • 2 min
Budúcnosť Martina Škrteľa na klubovej úrovni je nejasná

BRATISLAVA - Pri príležitosti 100. výročia založenia klubu FC Baník Prievidza nastúpili proti sebe v exhibičnom zápase tímy Martina Škrteľa a Juraja Kucku. Prvý menovaný je momentálne bez klubového angažmá, keďže zmluva s Fenerbachce Istanbul mu platila len do konca sezóny 2017/2018.

slovakia

left justify in out

Bývalý slovenský reprezentant sa priznal, že zatiaľ nevie, akými krokmi bude ďalej uberať. "Momentálne sa tým nejako nezaoberám, je to v rukách mojich agentov. Nejaké ponuky sú, a tak verím, že nájdeme niečo, čo bude vyhovovať mne a tiež mojej rodine," vyhlásil 34-ročný Škrtel.

 


Podľa jeho vlastných slov nie je vylúčené ani pokračovanie v tíme 28-násobného tureckého šampióna. "Dá sa povedať, že prebehli určité rokovania aj s nimi, ale zatiaľ bez výrazného výsledku." V aktuálnom ročníku 2018/2019 odohral v drese Fenerbahce Istanbul 27 zápasov, v ktorých zaznamenal jeden presný zásah. Pri hodnotení sezóny v ňom prevládali zmiešané pocity.

 

"Napriek tomu, ako sa nám nedarilo, to dopadlo ešte celkom dobre. Tri týždne pred koncom sme sa zachraňovali a napokon sme skončili na šiestom mieste. Samozrejme, sklamanie bolo veľké, ale taký je futbal." skonštatoval bývalý hráč anglického FC Liverpool či ruského Zenitu Petrohrad.

 


Martin Škrtel vo februári tohto roka ukončil spolu s Adamom Nemcom a Tomášom Hubočanom reprezentačnú kariéru. V najcennejšom drese odohral 103 zápasov, strelil šesť gólov a zúčastnil sa na MS 2010 v Juhoafrickej republike aj na európskom šampionáte 2016 vo Francúzsku. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies