Ahsoka: Nový Star Wars seriál od Disney+ rozpaľuje fanúšikov ďalekej, ďalekej galaxie!

NETKY.SK • 6 Október 2023, 13:00 • 2 min
Ahsoka: Nový Star Wars seriál od Disney+ rozpaľuje fanúšikov ďalekej, ďalekej galaxie!

BRATISLAVA - Fanúšikovia Star Wars majú dôvod sa radovať, keďže Disney+ nám predstavilo nový seriál s jednou z najobľúbenejších postáv galaxie - Ahsokou Tano. Po úspešných sériách ako "The Mandalorian" a "The Book of Boba Fett" je Ahsoka ďalším prírastkom do expanzie Star Wars, ktorý nemá na svedomí nikto iný ako Dave Filoni.

slovakia

left justify in out

Ahsoka Tano, ktorú fanúšikovia spoznali z animovaných sérií "Star Wars: The Clone Wars" a "Star Wars Rebels," sa stáva centrálnou postavou v tomto novom seriáli. Americká herečka Rosario Dawson si zopakuje rolu Ahsoky, čím zabezpečí nesmierne očakávanú kontinuitu a vernosť voči pôvodnej postave.

 

Seriál nás zavedie do temnej éry galaxie, po páde Impéria a pred vznikom Nového Republikového poriadku. Ahsoka bude hľadať odpovede na otázky, ktoré ju trápili od doby, keď opustila Jedi rád. Práve tento aspekt tvorí základ napätia a intrigy, ktoré budú v seriáli dominovať.

 

V seriáli sa nám predvedie niekoľko nových tvárí, či už na tej svetlej strane sily - alebo na tej temnej. Významného oponenta so zaujímavou minulosťou - Baylana Skolla - v deji seriálu Ahsoka stvárni írsky herec Ray Stevenson. Ten nás navždy opustil pritom len nedávno (v máji tohto roku), a to len 4 dni pred jeho 54. narodeninami.

Okrem Ahsoky sa v seriáli objavia aj ďalšie ikonické postavy z rozprávkovej galaxie ako generálka Hera Syndulla či Ahsokyn niekdajší majster Anakin Skywalker, a to by malo pre fanúšikov predstavovať veľkú lahôdku.

Disney+ ukázal, že vie vytvárať kvalitné obsahy v Star Wars vesmíre, a "Ahsoka" sľubuje, že bude pokračovať v tejto tradícii. Už teraz je jasné, že bude toto leto patriť nezabudnuteľným dobrodružstvám v galaxii ďalekej, ďalekej.

 

"Ahsoka" od Disney+ sľubuje byť ďalším špičkovým prírastkom do Star Wars univerza, po megaúspešnom Mandalorianovi. Fanúšikovia sa môžu tešiť na pohľad do života Ahsoky Tano a na nový pohľad na galaktický konflikt medzi Svetlou a Temnou Stranou Sily. S režisérmi a scenáristami, ktorí majú vášeň pre tento vesmír, vznikol unikátny príbeh popretkávaný súbojmi (či už vo vesmíre s vesmírnymi korábkmi alebo klasické súboje s mečmi, ktorých, samozrejme, nebude málo). Takže, pripravte sa, oddaní fanúšikovia Star Wars, ale aj tí ktorí sú v tejto nesmrteľnej ságe celkom noví, pretože Ahsoka sľubuje nám popri dychberúcich scénach úplne nový pohľad na tento epický vesmír. Máte to v pláne vidieť?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: The Collider, IMDB, Deadline, Refresher Foto: Cultura Geek
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies