Agenti Vůjtkovi nevolajú a nelobujú za svojich hráčov

NETKY.SK • 22 Jún 2015, 10:29 • 2 min
Agenti Vůjtkovi nevolajú a nelobujú za svojich hráčov

PRAHA - Pri vymenovaní Vladimíra Vůjtka za trénera českej hokejovej reprezentácie muselo vedenie zväzu riešiť len jednu vážnejšiu námietku. Vůjtkov syn Vladimír je hráčskym agentom, čo môže vyvolávať otázky o možnom strete záujmov.

slovakia

left justify in out

"Vôbec s tým nebojujem. Samozrejme, poznám niektorých hráčov, ktorých má Vláďa, tomu sa nedá vyhnúť. Nepoznám však všetko do detailov. O agentov sa nezaujímam. Viem, že mi to bude málokto veriť, ale je mi jedno, ktorý agent koho zastupuje," uviedol v rozhovore pre denník Sport Vladimír Vůjtek.


V podobnej situácii bol aj na Slovensku, kde od roku 2011 do konca majstrovstiev sveta 2015 viedol národný tím. Agenti mu však nevolali a ani sa nesnažili za svojich hráčov lobovať. "Na Slovensku sa mi to za tie štyri roky, myslím, ani nestalo," priznal pre Sport Vladimír Vůjtek.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies