FOTO Afganský chlapec konečne dostal aj ozajstný argentínsky dres Messiho

NETKY.SK • 25 Február 2016, 17:41 • 2 min
FOTO Afganský chlapec konečne dostal aj ozajstný argentínsky dres Messiho

BARCELONA – Afganský chlapec, ktorý sa stal známym po celom svete vďaka Messiho dresu z igelitovej tašky, sa konečne dočkal ozajstného argentínskeho. Na drese je dokonca aj venovanie od samotného Lionela Messiho.

slovakia

left justify in out

Manažérsky tím Lionela Messiho dnes potvrdil, že Murtaza dostal podpísaný argentínsky dres a futbalovú loptu od útočníka Barcelony. "Milujem Messiho a na mojom drese je napísané, že Messi miluje mňa," povedal šťastný Murtaza.

Na internete sa približne pred mesiacom objavila fotografia malého chlapca, ktorý mal na sebe dres vyrobený z igelitovej tašky s nápisom Messi. Vyvolalo to celosvetové šialenstvo a všetci fanúšikovia sa snažili malého chlapca nájsť.

 

img

Pôvodné správy hovorili o tom, že chlapec žije v meste Duhok v irackom regióne Kurdistan a barcelonská hviezda ho chce nájsť, aby mohol dostať ozajstný futbalový dres. Nakoniec sa podarilo chlapca nájsť v Afganistane.

Messi je vyslancom dobrej vôle OSN Detského fondu na mimoriadne udalosti (UNICEF) a preto aj táto organizácia pomohla pri doručení dresu chlapčekovi. Fotografia malého Murtazu v novom drese sa objavila aj na ich stránke na Facebooku.

 

 

Murtaza realized one of his biggest dreams today! He received team jerseys and an autographed football with a personal...

Posted by Unicef Afghanistan on Wednesday, 24 February 2016



Messi poslal aj niekoľko ďalších dresov pre chlapcovu rodinu, vrátane jeho staršieho brata Hamayona, ktorý zverejnil Murtazovu fotku na internete. Tie sa následne stali virálnym fenoménom.

Nie je však jasné, čo sa stalo s pôvodným igelitovým dresom, ktorý bude mať jedného dňa naozaj veľkú hodnotu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies