Adrenalínový víkend na oblohe

NETKY.SK • 1 September 2023, 21:32 • 2 min
Adrenalínový víkend na oblohe

Vstúpte do fascinujúceho sveta vzdušných divov a technických zázrakov. Blíži sa 12. ročník najväčšieho leteckého podujatia na Slovensku.

slovakia

left justify in out

Na oblohe i na zemi vás čaká program plný nezabudnuteľných zážitkov, ktoré budú znamenať vrchol vášho letného dobrodružstva. Pozrite sa nahor, keď stíhacie lietadlá lietajú oblohu preč, ale nezabudnite sledovať aj tých, ktorí svojou majstrovskou obratnosťou rozfúknu váš dych. Prídite a prežite 2. a 3. septembra nezabudnuteľné chvíle na Medzinárodných leteckých dňoch SIAF 2023. Tento víkend bude plný zvratov, ktoré vás pohltia do sveta, kde sa snúbia technológia a adrenalín. Nedajte si ujsť tento vzrušujúci zážitok!"

Blíži sa moment, kedy sa nebi nad Slovenskom ozve posledný raz hromový rachot legendárnych sovietskych bojových vrtuľníkov Mi-24/35. Na Medzinárodných leteckých dňoch SIAF 2023 sa totiž rozlúčime s týmito ikonickými strojmi, ktoré slúžili našim pozemným vojskám počas úctyhodných 45 rokov.

Medzinárodné letecké dni SIAF nie sú len pre fanúšikov letectva. Je to rodinný zážitok, ktorý si užijú aj deti i dospelí. Okrem vzrušujúcich letov ponúka SIAF bohatý program pre celé rodiny vrátane interaktívnych výstav, možnosti stretnúť sa s pilotmi a technikmi a dokonca aj detské aktivity.

Ak sa cítite byť vzdušnými dobrodruhmi, technickými nadšencami alebo jednoducho hľadáte skvelý spôsob, ako stráviť víkend so svojimi blízkymi, neváhajte. Medzinárodné letecké dni SIAF 2023 sľubujú vzrušujúci a nezabudnuteľný zážitok, ktorý vás vtiahne do sveta, kde sa technológia stretáva s adrenalínom. Poznačte si dátumy 2. a 3. septembra vo vašom kalendári a pripravte sa na vzlet!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies