Adam Nemec sa možno vráti do Aue

NETKY.SK • 16 December 2014, 17:12 • 2 min
Adam Nemec sa možno vráti do Aue

BERLÍN - S nemeckým druholigovým klubom Union Berlín rozkmotrený slovenský futbalový útočník Adam Nemec sa možno po viac ako šiestich rokoch vráti do konkurenčného tímu Erzgebirge Aue, za ktorý v sezóne 2007/2008 nastrieľal v 29 stretnutiach 10 gólov. Informáciu priniesol web Bild.de.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný banskobystrický rodák sa vo svojom terajšom pôsobisku ocitol na vedľajšej koľaji, pre údajné "hrubé porušenie pracovných povinností" ho začiatkom novembra preradili do rezervného mužstva. Trest dostal za nepovolenú absenciu na domácom zápase proti SpVgg Greuther Fürth. Nemec avizoval, že situáciu bude riešiť právnou cestou. Koncom novembra sa objavili chýry o záujme poľského Slasku Vroclav. 

 

Reprezentant SR Nemec s výnimkou sezóny 2008/2009 (belgický KRC Genk) od roku 2007 pôsobí v Nemecku. Pred Unionom Berlín hral za spomenuté Aue, 1. FC Kaiserslautern a FC Ingolstadt 04. Na Slovensku bol v Dubnici a Žiline. 

 

Union Berlín je v tabuľke II. bundesligy na 12. mieste s 21 bodmi. Aue figuruje na predposlednej 17. priečke, nazbieralo 13 bodov za bilanciu 3-4-10 pri skóre 15:27. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies