AC Miláno by mohol viesť Clarence Seedorf

NETKY.SK • 14 Január 2014, 06:59 • 2 min
AC Miláno by mohol viesť Clarence Seedorf

MILÁNO - Novým trénerom futbalistov AC Miláno by sa mohol stať Clarence Seedorf. Na lavičke talianskeho klubu by tak vystriedal Massimiliana Allegriho, ktorého vedenie v pondelok odvolalo.

slovakia

left justify in out

Podľa La Gazzetta dello Sport by mal 37-ročný bývalý hráč "rossoneri" priletiť vo štvrtok do Milána a odštartovať trénerskú kariéru. Momentálne pôsobí ako hráč v brazílskom Botafogu. Viceprezident klubu Adriano Galliani odmietol tieto špekulácie potvrdiť: "Je mi ľúto Allegriho a situácie, ako sa vyvinula. Taký je ale futbal." 

Futbalisti milánskeho AC sa v tejto sezóne Serie A trápia. Po 19 ligových kolách figurujú na jedenástom mieste, pričom od zóny zostupu ich delí len poltucet bodov. Poslednou kvapkou v pohári sa pre Allegriho stala nedeľňajšia ligová prehra 3:4 na pôde nováčika zo Sassuola.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies