Očkovací web možno pripraví tvorca Pokecu, Matovič na ponuku reagoval v komentároch

NETKY.SK • 12 Marec 2021, 11:42 • 2 min
Očkovací web možno pripraví tvorca Pokecu, Matovič na ponuku reagoval v komentároch

Tvorca Pokecu a Azet.sk na sociálnej sieti ponúkol Igorovi Matovičovi, že očkovací web s jeho tímom pripravia bez nároku na honorár.

slovakia

left justify in out

To, že prihlasovanie na očkovanie proti Covid-19 je prinajmenšom problémové a chaotické pripomínať nemusíme. Web často nefunguje správne, termínov je málo,  a k tomu všetkému, nie všetci dôchodcovia ovládajú vymoženosti dnešnej doby. Rozhodol sa pre to zakročiť tvorca Pokecu Milan Dubec, ktorý vláde ponúkol dobrovoľnícku pomoc.

 

"Ako skupina dobrovoľníkov Vám ponúkame ZADARMO nový web, kde sa budú môcť ľudia dostojne zaregistrovať do poradovníka OČKOVANIA, prídu im notifikácie a v poradí v akom sa zaregistrovali budú pozývaní na očkovanie. Nový web dodáme do týždňa max dvoch - prvú verziu a dokonalú do mesica," uvádza v statuse na sociálnej sieti. 

 

Vážený pán premiér Igor Matovic, Ako skupina dobrovoľníkov vám ponúkame ZADARMO nový web, kde sa budú môcť ľudia...

Uverejnil používateľ Milan Dubec Nedeľa 7. marca 2021

 

Reakcia na seba nenechala dlho čakať, keďže Igor Matovič v komentároch odpovedal. "Rád sa o tom pobavím. Pošlite do správy číslo, dík," komentuje premiér. No a ako to dopadlo? To doposiaľ nevieme, no budeme vás imformovať.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies